Hem / Nyheter

Nyheter

 

Mars 2018

Vi välkomnar Felicia Heed, nagelteknolog & spraytanartist, som börjar på HudvårdsAkademin i april.

Maj 2014

Vi välkomnar Mia Huldt, friskvårdsmassör & spaterapeut, som börjar på HudvårdsAkademin i maj.

 

Juni 2012

En ny version av hemsidan lanseras.

 

Maj 2012

Vi välkomnar Sandy Saardi, hudterapeut, som börjar på HudvårdsAkademin i maj.

 

Under våren 2012

Vi kommer under våren att erbjuda fransförlängning:

Behandling: En behandling av ett fullt set av Xtreme Lashes ® tar ca 2 timmar. Klienten kommer att ligga bekvämt på en massagesäng och blunda. Behandlingen gör inte ont, utan är tvärtemot väldigt bekväm. Fransförlängning kan inte skada dina egna fransar eller området runt ögat, eftersom de limmas 1mm ifrån franslinjen. Behandlingen går ut på att applicera en Xtreme Lash® på en naturlig frans. Ett fullt set av Xtreme Lashes® motsvarar minst 65 fransar per öga. Fransförlängningen håller upp till 2 månader, beroende på den naturliga fransens växtcykel. En naturlig frans lever i ca 8 veckor, och faller sedan av. En ny frans växer ut. Om du har en fransförlängning så kommer dessa lossna i samband med växtcykeln, dvs. när den naturliga fransen faller av, så kommer även lösfransen att falla. En påfyllning rekommenderas var 2-4 vecka.

 

April/Maj 2011

Vi välkomnar Priscila Diaz & Denki Pang, nagelteknologer, som börjar på HudvårdsAkademin i månadskiftet april och maj.

 

April/Maj 2011

HudvårdsAkademin expanderar. Välkommen in i våra, nu ännu större lokaler!

 

20 april 2011

Från och med den 20:e april så kommer vi på HudvårdsAkademin både i behandling och till försäljning att även arbeta med Dermalogica . Vi har över 12 års erfarenhet av Dermalogica  och är stolta över att introducera Dermalogica  på HudvårdsAkademin.

 

Februari 2011

Renoveringen av HudvårdsAkademins nya lokaler har precis inletts och beräknas vara klart i månadsskiftet april/maj 2011. 

 

Januari 2011

Jenny Kristiansson, auktoriserad Hud & Spaterapeut, har börjat jobbat på HudvårdsAkademin. Varmt välkommen!

 

7 oktober 2010

HudvårdsAkademin öppnar på Tegnérgatan 17 i Stockholm. Vi kommer till en början att arbeta med Babors  produkter i behandling och till försäljning. Vi ser fram emot att under våren även få introducera produkter från Dermalogica.