Hem / Feedback

Feedback

Vill du lämna feed back? Skicka ett email till kontakta.oss@hudvardsakademin.se

11 dec 2013 20:54 - Underbara Eva!
Tusen tack för en underbar behandling och genomgång idag. Känner mig ompysslad. Tack för omtanken och värmen och din positiva energi. Stor kram och god jul så ses vi om några veckor. Monica

 

1 dec 2013 22:03 - Mycket nöjd kund
Jag har gått hos Eva på diatermibehandlingar sen flera år tillbaka och är väldigt tacksam för den hjälpen jag har fått av henne. Jag har även fått behandlingar för min hy. Jag har varit på flera salonger men aldrig möt en hudterapeut som har sådan passion för yrket och som är så engagerad att hjälpa sina kunder. Jag kommer att vara evigt tacksam för all hjälp jag har fått av Eva. Kan starkt rekommendera Hudvårdsakademin!

 

14 nov 2012 16:09 - numera sexig mamma :)
Hej ville bara säga tusen tack till Sandi på Hudvårdsakademin, tack för att du gav mig lite av mitt självförtroende tillbaka, dina behandlingar är den enda lyxen jag unnar mig som tvåbarns mamma och du har gjort det värt vartenda öre, tack för din underbara personlighet och sprudlande energi, dina tips och produkter funkar verkligen till och med min man märker skillnaden, jag har fin och vacker hud och jag behöver inte dölja mig under lager av smink längre. Jag längtar efter nästa besök, Tack!

11 jan 2011 15:53 - Eva S
Jag är sedan länge kund hos Eva Brown men har tidigare varit på flera olika salonger. Jag har en problemhy som ständigt behöver passande omvårdnad. Jag vågar påstå att man inte kan hitta bättre behandlingar än hos Hudvårdsakademin. Det är verkligen en salong i världsklass. Miljön är oerhört vacker och avslappnande, en oas i storstaden. Evas enorma kompetens och kunnande inom hudvård och hennes fantastiskt trevliga personlighet gör att man aldrig går därifrån besviken! Jag kan varmt rekommendera alla att besöka Hudvårdsakademin, du kommer inte ångra dig!

 

3 jan 2011 13:38 - Pia Ikonen
Det mest professionella jag har upplevt inom hudvård - helt fantastiskt Eva!

 

22 dec 2010 21:43 -Andrea Zaralis
Jag trodde aldrig att jag en dag skulle titta mig i spegeln och känna mig vacker i hyn, men efter att jag började gå på behandlingar hos Eva Brown, som genomskådade mig och såg bara efter några tittar och frågor vad jag var i behov av och introducerade mig för Dr Babors produkter & gav mig en rutin, så Vet jag att det finns hopp och lösningar för alla. Hudvårdsakademin är verkligen en upplevelse och speglar Eva och hennes filosofi perfekt. Investera i dig själv och din hy och boka en behandling där snart. Ni kommer Inte att bli besvikna!

 

20 dec 2010 22:39 - Isabelle Andersson
I love HudvårdsAkademin=Sant
Den bästa behandling jag fått i hela mitt liv.
Eva är outstanding!

 

19 dec 2010 16:37 - Mor och dotter
En hälsning från två oerhört nöjda kunder som håller fullständigt med ovan kommentar. Tack för att du finns Eva!

 

18 dec 2010 10:36 - Lycklig kund
Vi Vasastadsbor har fått en salong i världsklass. På Tegnérgatan 17 ligger HudvårdsAkademin. Har varit på min tredje ansiktsbehandling. Klart beroendeframkallande! Professionellt, vänligt och personligt bemötande, avstressande, harmonisk och vacker miljö. Eva har skapat en fantastisk oas som jag bara längtar efter att få komma tillbaka till, om och om igen!

 

8 dec 2010 14:17 - Kattis Lithman
Har just gjort min andra micro dermabrasio behandling hos Eva, dvs "liten" hudslipning. Jag är såå nöjd!!! Ser redan en skillnad...

(Vissa av dessa kommentarer kommer från bland annat från www.whatsupsthlm.se)